Incredinteaza Domnului
nervii tai obositi


 - Introducere
 - Sistemul nervos, capodopera creatiei divine
 - Un sistem nervos obosit
 - Fragilitatea nervoasa congenitala
 - Nervozitatea de origine psihica

 

Depression: a pastorís wife comes out of the dark

101 Tips for Coping with Depression

Introducere

Societatea moderna isi are flagelurile ei. Printre cele mai caracteristice: nervozitatea excesiva, nelinistea, nesiguranta, insomniile, iritabilitatea, nerabdarea si, cu un termen foarte la moda, "stressul". Care dintre noi indrazneste sa nege ca a avut personal de a face cu ele?

Nu din intamplare, din ce in ce mai multi oameni recurg la tranchilizante sau incearca sa-si insuseasca metode de meditatie launtrica importate din Orient. Nici unele, nici altele nu pot insa sa satisfaca nevoia noastra presanta de liniste si pace interioara.

Doctorul Lechler se straduieste sa ajunga la radacina tuturor simptomelor anuntate mai sus. Care este ea? Lipsa de certitudine (sau lipsa de securitate). Lipsa unor certitudini pe care numai singur Dumnezeu ni le poate da. Si El ni le si pune la dispozitie prin persoana si lucrarea Domnului Isus Christos. "Va dau pacea Mea" ne spune El.

Vorbele doctorului Lechler sunt sprijinite pe o experienta indelungata. Ca medic sef al clinicii "Nohe-Mark" din Taunus (R.F.G.) el a fost timp de 23 de ani un neurolog eminent si un foarte cautat sfatuitor spiritual. Multumita lui, un mare numar de pacienti au invatat ca Dumnezeu isi respecta promisiunile.

Cel care isi incredinteaza, cu deplina incredere, nervii sai obositi in mainile Creatorului primeste ca rasplata din partea Lui odihna, pace launtrica si noi puteri pentru a depasi solicitarile vietii.